Gävle

Rum på Brynäs

Våra förtagslägenheter i Gävle är unika och de är smakfullt inredda med färg och form. Huset genomsyrar en ”hemmakänsla”.

Varje lägenhet har kök för självhushåll, matplats, kabel TV med inbyggd DVD, trådlöst nätverk för Internetuppkoppling samt mikro, vattenkokare och kaffebryggare. Lägenheterna har dusch och toalett. Några boendealternativ har även diskmaskin.

Boendet kan vara veckovis eller månadsvis, beroende på hur ditt behov ser ut! Boendet är fullt utrustat och det ingår sänglinne och handdukar i samtliga boendeförslag. Bor man över längre tid byts sängkläder och handdukar varannan vecka.

Här bor du trevligt, prisvärt och praktiskt!

Gävle – en stad där det finns mycket att uppleva och göra, en stad med stark kutur- och idrottsprofil.

I Gävle finns Sveriges nordligaste symfoniorkester och ett vackert kakelklätt konserthus.  Man satsar också stort på scenkonst så som vårt nya kulturområde Gasklockorna där både Skottes Musikteater och Folkteatern Gävleborg har föreställningar.  I Gävle lever föreningslivet med över 500 ideella föreningar i kommunen. Ett stort badhus med lek- och motionsmöjligheter är Fjärran Höjderbadet. Sveriges Järnvägsmuseum och Fängelsemuseum är vi också stolta över. Vårt bibliotek är öppet 365 dagar om året, vilket är ett av två bibliotek i Europa som erbjuder.

På vintern kan man se Brynäs Hockey spela live i Läkerol Arena och på sommaren tittar vi gärna på vårt fotbollslag Gefle IF. Sommartid kan man också fiska i Gavleån som är ett av få vattendrag i Sverige med lax- och havsöringsfiske mitt i staden! Man kan också ta båten ut i skärgården och besöka Limön, en idyllisk skärgårdsö.