Sandviken

Rum på Sandbacka

I Sandviken är naturen nära. I Högbo Bruk åker vi längdskidor, joggar, besöker Spaa eller bara tar en promenad. Tjugo minuter bort har vi Kungsberget som ständigt expanderar och bidrar till Sandviken som ett vinterparadis. Badhuset är också välbesökt och där kan man både leka i äventyrslandet eller motionssimma.

Sandviken är en ort som funnits i drygt 150 år då stålindustriföretaget Sandvik utvecklade staden genom ökat behov av arbetskraft, bostäder, skolor och butiker.

Idag har vi många företag i staden och många som kommer hit föra att arbeta är antingen stafettläkare inom någon av Sandvikens hälsocentraler och sjukhuset. Det är också vanligt att man arbetar som konsult inom data, teknik eller industribranschen. Vår fastighet ligger centralt belägen mellan Sandbackapark och Sandvik i centrala Sandviken, trots detta så är det mycket lugnt och trivsamt på vår gata Klangvägen 26.

Lägenheterna är fullt utrustade och fungerar lika väl till en person som vill ha en personalbostad över kortare eller längre tid eller för människor som vill besöka Sandviken på sin fritid.